Stoffen bank ontgeuren :


Waarom het in veel gevallen zelf niet lukt om een vervelende geur uit uw bank te halen komt door het feit dat in veel gevallen alleen gebruikt wordt gemaakt van een maskeer middel.

De truc om een bank te goed ontgeuren ligt eigenlijk in het reinigen in combinatie met een enzymenpreparaat.

Meubelservice Twente doet dagelijks niks anders als het reinigen en ontgeuren van banken.

Wij zijn er bedreven in en hebben de juiste apparatuur en middelen. We zullen de hele bank reinigen met een sproei-extractie machine waarbij een enzymen preparaat in de bank gespoten zal worden. Hierdoor verdwijnt al een groot deel van de geur. De enzymen zorgen er dan voor dat de laatste geurmoleculen in de aankomende dagen verdwijnen.


Wanneer ontgeuren :

Als uw bank niet meer fris ruikt.

Als er gerookt wordt in huis.

Als uw huisdier er een plasje op heeft gedaan.


Impregneren :

Als u zuinig bent op uw bank, dan is het laten impregneren een verstandige keus. U ziet het niet, u ruikt het niet en u voelt het niet maar u merkt het wel, want vlekken krijgen geen kans meer na het impregneren van het oppervlak.

Deze bescherming biedt meerdere voordelen. Naast het voorkomen van vlekken is het ook nog geld besparend, want uw meubels blijven langer mooi en dit spaart zowel vervangings- als reinigingskosten.

Helaas werkt impregneren niet voor altijd. Wilt u uw bank voor lange tijd beschermen dan zal men dit vaker uit moeten laten voeren.