Meubelreparatie

Er kan van alles misgaan in uw bank of bankstel. U zit op de armleuning en voordat u het weet zakt u er doorheen. Te hard neerploffen op de bank en een veer kan breken of zelfs een voorregel of achterregel.

Een bank laten repareren is vaak stukken voordeliger als het kopen van een nieuwe bank.


* Bijna alle werkzaamheden kunnen snel, vakkundig en voordelig bij u thuis worden uitgevoerd.

Meestal zijn we binnen een paar uurtjes klaar en kunt u weer volop genieten van uw favoriete bank die weer als nieuw zit.

Ingezakte stoelen of banken worden door Meubelservice Twente opgevuld met nieuw materiaal.

Dit kan zowel lokaal (bijvoorbeeld alleen de armleuning of een enkele zitplaats) als in zijn geheel gedaan worden.


Stofferen

Uw meubels zijn waardevol. Ooit heeft u een grote investering gedaan in een dure designbank met bijpassende fauteuils. Of als student al uw bijverdiensten bijelkaar geschraapt voor een Ikeabankje. Misschien heeft u een meubelstuk geërfd dat nu vooral nog nostalgische waarde heeft.

En dan, op een dag, krijgt u het gevoel dat uw bankstel of stoel er niet meer uit ziet: de bekleding is versleten, het leer is vaal geworden, de zitting is doorgezakt. Of er is een ongelukje gebeurd: door iets scherps is er een gat of een scheur ontstaan, er is een vlek in de bekleding gekomen die niet meer te verwijderen is.

Natuurlijk zijn er ook andere redenen waarom u uw meubels een andere stoffering wilt geven, bijvoorbeeld als u uw interieur een ander kleurtje hebt gegeven.

Meubelservice Twente is in staat om alle soorten meubels te stofferen. Of het nu gaat om een nieuwe bank, een klassiek erfstuk, een designbank of fauteuil.

* ook voor caravan- of bootkussens.


Omdat stofferen een tijdrovende klus is voeren wij deze werkzaamheden enkel in onze eigen werkplaats uit.

Wij nemen uw meubel(s) mee en laten indien gewenst en op voorraad een bank of stoelen te bruikleen achter zodat u niet zonder hoeft te zitten.

Binnen 14 dagen kunt u ons terug verwachten met uw opnieuw gestoffeerde meubel(s).

Meubels op maat


Altijd al een bank willen hebben met een afwijkende maat, design of kleur?


Geen probleem, wij maken alles! Snel , vakkundig en voordelig! Denk hierbij aan (hoek)banken, fauteuils, (eetkamer)stoelen en eetkamerbanken en meer.

Bij ons hoeft u geen 8, 10 of 12 weken te wachten op uw nieuwe meubel. Binnen 2-4 weken kunnen we uw bestelling afleveren.


Standaard 3 jaar garantie!


Mail ons uw wensen (eventueel met foto's) door en we gaan gelijk voor u aan de slag met het ontwerpen.

Elk detail wordt met u besproken en u mag net zovaak aanpassen totdat u helemaal tevreden bent over het ontwerp.

U betaald helemaal niets totdat u schriftelijk akkoord geeft voor een opdracht.