Een stoffen bank reinigen doen wij altijd met de grootste zorg.

Geen enkele bank is hetzelfde en daarnaast zijn er zoveel verschillende stoffen op de markt dat je bijna geen enkele bank nog hetzelfde kan behandelen.

Kunt u uw bank zelf reinigen?

Ja dat kan met de juiste reinigingsmiddelen en apparatuur is dat te doen mits u een beetje handig bent en de nodige productkennis heeft.

Het komt namelijk ook veel voor dat het zelf reinigen mislukt is. Waardoor de bank is gaan stinken, schimmelen of de bank vuiler is geworden als het was.

Natuurlijk is een bank laten reinigen uiteindelijk voordeliger maar vooral ook veel veiliger.

Een bank laten reinigen door Meubelservice Twente is kiezen voor zekerheid!


Hoe:

Wij maken gebruik van de sproei-extractie methode waarbij water in combinatie met een reinigingsmiddel op het te reinigen oppervlakte wordt gesproeid en vrijwel direct weer word opgezogen waardoor er een spoelend effect ontstaat dat zelfs diepliggend vuil verwijderd. Dit wordt ook wel dieptereiniging genoemd en is volgens ons het meest effectieve, milieuvriendelijke en veilige manier van reinigen.Stap 1: Inspectie

Voor de reiniging van uw meubel wordt er gestart met een inspectie van het meubelstuk. Tijdens deze check wordt er gekeken naar de soort vlekken en de ernst van de vervuiling. We leggen uit wat we precies gaan doen en wat u kunt verwachten.

Stap 2: Voorbehandeling

Om ervoor te zorgen dat ook het diepliggende vuil wordt verwijderd, sprayen wij het meubel in met een reinigingsmiddel waardoor het vuil losweekt. Wanneer het gehele meubel is ingespoten, borstelen we het vuil los.

Stap 3: Spoelen

Wanneer al het vuil is los geborsteld, wordt de stof doorgespoeld met water. Dit doen we net zolang totdat er geen vuil meer van uw meubel afkomt.

Stap 4: Controle

Uw meubelstuk wordt gecontroleerd en indien nodig voeren we een extra behandeling uit.

Stap 5: Gratis impregneren

Impregneren is een beschermlaag aanbrengen wat er voor zorgt dat uw meubel(s) langer schoon blijven.


* Na de reiniging blijft het meubelstuk vochtig. De droogtijd is o.a. afhankelijk van de luchtcirculatie en kamertemperatuur.

Wij raden u dan ook aan om het meubelstuk te laten drogen, voordat u er weer op gaat zitten.

Nabehandeling:

In een heel enkel geval kan het zijn dat een vlek tijdens het drogen terug komt. Mocht dit het geval zijn dan komen we geheel GRATIS gewoon nog een keer langs om dit te behandelen.

Een schone bank is gezonder !


Allergieën

Veel mensen hebben last van allergieën. Waarschijnlijk wil je je stoffen meubel laten reinigen, omdat er een vlek of een ander soort vuiligheid in terecht is gekomen. Wist u dat het reinigen daarnaast beter is voor de gezondheid? Veel allergieën ontstaan namelijk doordat er een overgevoeligheidsreactie optreedt van het afweersysteem. Die reactie wordt veroorzaakt door stoffen zoals schimmels, huisstofmijt, stuifmeel of huidschilders van dieren. Deze stoffen bevatten allemaal een soort eiwit, die ook wel allergenen worden genoemd.

Huisstofmijt

Van alle allergieën, is die van huisstofmijt het meest bekend. Deze mijt komt overal ter wereld voor. Dit kleine beestje leeft graag op donkere en vochtige plekken. Je stoffen meubels, boordevol huidschilfers, vormen dus de ideale leefomgeving. Daarnaast zijn ook tapijten en matrassen een zeer gewilde plek voor dit diertje om te bivakkeren. Je ziet ze niet met het blote oog, maar ze veroorzaken zeer zeker wel klachten. In een gemiddeld meubel wonen meer dan een miljoen huisstofmijten. Ze kunnen diverse allergische aandoeningen veroorzaken zoals astma, eczeem of een allergie voor huisstofmijt.

Het is dus veel gezonder om op een schoon meubel te zitten.

Waarom :


- Uw bank ziet er weer fris en als nieuw uit.

- Uw stoffen bank laten reinigen is duurzaam en zal op langer termijn geld besparen!

- Door intensieve reiniging voorkomt u dat vervuiling de kleur van uw bekleding aantast.

- U verlengt u de levensduur van uw bank.

- Een schone bank is beter voor uw gezondheid.

Waar :


Gewoon bij u thuis.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van banken, stoelen, fauteuils en (vast)tapijt aan huis.

✅Ook in het weekend en ‘s avonds.

✅Tegen scherpe prijzen.

✅Bij ons heeft u tevredenheidsgarantie.

✅Voor particulieren en bedrijven.

✅Wij gebruiken reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens, dier en milieu.